У логістичній компанії надано консультаційну допомогу з питань трудового законодавства

04 липня 2024

Інформаційні та консультаційні роз’яснення з питань трудового законодавства на підприємстві транспортно-логістичної інфраструктури на Глибоччині надав головний державний інспектор Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області Іван Дамаскін.

Посадовець структурного підрозділу територіального органу Держпраці акцентував на нормах укладання трудових взаємовідносин між роботодавцем та найманим персоналом в умовах воєнного стану.

Детально роз’яснено про відповідальність суб’єкта господарювання у разі допущення до роботи працівника без  оформлення офіційного трудового договору.

Увагу респондентів зосереджено на підставах проведення інспекторами заходів державного контролю за дотриманням чинного законодавства про працю.

Роз’яснено про умови та додаткові соціальні права працівників вразливої категорії – осіб з інвалідністю, неповнолітніх, молодих працівників.

Представників підприємства націлено на впровадження програм збереження ментального здоров’я та психосоціальної підтримки на робочих місцях.

Актуальна інформація з питань трудових взаємовідносин за посиланням: https://pratsia.in.ua