До уваги роботодавців! Держпраці запрошує до участі у конкурсі «Ефективні програми психосоціальної підтримки на роботі та її реалізація»

14 травня 2024

Державна служба України з питань праці запрошує долучитися до конкурсу всіх, хто знає, як досягти успіху через продуктивність та віддачу працівників!

Якщо ви вже успішно реалізуєте програми психосоціальної підтримки або лише починаєте їх втілювати, запрошуємо вас поділитися своїм досвідом та досягненнями.

Ваші історії можуть стати важливим джерелом натхнення для інших роботодавців, які тільки починають думати про забезпечення психосоціальної підтримки свого колективу.

Для участі потрібно зробити кілька кроків!

Участь у конкурсі беруть юридичні та фізичні особи – підприємці всіх видів діяльності та форм власності з території всієї України, які дбають про ментальне здоров’я своїх працівників та запровадили або запроваджують психосоціальну підтримку працівників на робочому місці.

Для участі у конкурсі уповноважений представник роботодавця має зареєструватися та завантажити презентаційні матеріали: презентацію у форматі pdf та/або відеоролик у форматі mp4.

Реєстрація та завантаження матеріалів здійснюється з 28 квітня по 25 червня.

Для оцінки відповідності матеріалів заявленій темі Держпраці створюється журі за участю представників центральних органів виконавчої влади та сторін соціального діалогу.

Після вивчення журі отриманих матеріалів на відповідність заявленій темі вони розміщуються на порталі та стають доступними для всіх бажаючих (без можливості завантаження) для розгляду та голосування. Голосування триватиме з 1 липня по 31 серпня включно.

Програми, що наберуть найбільшу кількість голосів, будуть відзначені дипломами Держпраці.

Подати заявку на участьhttps://theartofsafety.dsp.gov.ua/effective-support

Актуальна інформація про конкурси, започатковані Держпраці  України: https://theartofsafety.dsp.gov.ua/