Нагороджено переможців конкурсу «Кадровик року – 2023»

25 грудня 2023

Відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу «Кадровик року 2023», який за підтримки Держпраці та Професійної спілки працівників державних установ, організували Цифрове видавництво «Експертус Кадри» та журнал «Кадровик 01».

Найкращих у кадровій сфері визначило журі: Голова Держпраці Ігор Дегнера, шеф-редактор «Експертус Кадри» Ірина Житкова, директор департаменту з питань праці Держпраці Володимир Гончарук, заступник директора департаменту з питань праці Держпраці Олена Коновалова та керівник видавничої групи «Кадри» Анна Леус.

Головну відзнаку «Кадровик року» отримала Олена Антонюк, провідний менеджер з персоналу ПрАТ “Дікергофф Цемент Україна”(Німеччина). «Віцекадровик року» вручили Любові Бондарено, керівнику проектів департаменту досвіду і успіху працівників, МХП, Київ. А у номінації «Вибір редакції» переміг Олександр Макуха, начальник Управління з питань персоналу апарату Сумської обласної військової адміністрації.

Під час нагородження переможців, Голова Служби  Ігор Дегнера підкреслив необхідність об’єднання зусиль держави та бізнесу для підвищення рівня обізнаності громадян з питань трудового законодавства та формування у суспільстві культури трудових відносин.