На виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів проведено превентивний захід з безпеки праці
10 липня 2024Заступниця начальника відділу з питань безпеки праці Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці Регіна Задоровська провела комплексний превентивний захід на підприємстві приватної форми власності, яке спеціалізується у Чернівцях на виготовленні кондитерських та хлібобулочних виробів.
Під час превентивної роботи, фахівчиня Управління надала технічну консультацію щодо дотримання суб’єктом господарювання норм галузевих Правил безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів.
Детально обговорено налагодження безпечного виробничого процесу в умовах ускладненої ситуації з енергопостачанням. Наголошено на дотриманні Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
Роботодавця націлено на своєчасне проходження персоналом навчання та перевірки знань з безпеки праці, проведення інструктажів, належну організацію виробничого процесу в умовах підвищеної температури повітря.
Суб’єкта господарювання поінформовано про додаткові заходи безпеки при виконанні робіт підвищеної небезпеки, експлуатації устаткування та обладнання підвищеної небезпеки.
Рекомендації, як забезпечити безпеку на виробництві – на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua