Надано роз’яснення щодо впровадження електронного документообігу в системі управління охороною праці

07 квітня 2023

Головна державна інспекторка відділу з питань безпеки праці Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області Регіна Задоровська  надала у Чернівецькій загальноосвітній школі №4 роз’яснення щодо застосування окремих норм законодавства з безпеки праці.

Відповідальним посадовцям акцентовано, зокрема,  на дотриманні вимог нормативно правових актів з безпеки праці щодо забезпечення та використання персоналом засобів індивідуального захисту.

При здійсненні превентивної роботи, посадовець Держпраці детально  інформувала присутніх на робочій зустрічі представників колективу освітньої установи  щодо надання долікарської допомоги особами, які не мають медичної освіти, але за своїми посадовими обов’язками зобов‘язані  вміти її надавати.

Інспекторка, зокрема, зазначила на вимогах  порядків, затверджених відповідним наказом Міністерства охорони здоров’я України за №441 від 09.03.2022 року – «Про затвердження порядків надання домедичної допомоги особам при невідкладних станах».

Детально також фахівчиня Управління інформувала учасників зустрічі щодо впровадження в установі електронного документообігу в системі управління охороною праці.

Більше інформації, як забезпечити безпеку на виробництві : https://pratsia.in.ua