Через сервіс «інтерактивний інспектор» надано понад 5 500 консультацій

08 серпня 2024

Оперативність в отриманні необхідної консультаційної допомоги заявникам залишається  основною  метою діяльності сервісу Держпраці  «інтерактивний інспектор».

Фахівці Управління інспекційної діяльності  у Чернівецькій області продовжують забезпечувати надання консультацій  та роз’яснень у рамках роботи сервісу.

З початку року фахівці структурного підрозділу територіального органу Держпраці надали заявникам понад 5 500 консультацій .

Із них: понад 3 300  – з питань дотримання законодавства про працю; понад 1 800 – з питань безпеки та гігієни праці; понад  150 – з питань надання адміністративних послуг.

Нагадаємо,  як скористатися послугою Держпраці  й  швидко отримати необхідну консультацію.

Отримати консультаційну та інформаційну допомогу  можна у  дистанційному режимі у найдоступніший для заявника спосіб комунікації, а саме :

за номером телефону:  099  526  11  34;

електронною поштою: interaktuvnyiinspektor_pdz@ukr.net

заповнивши форму для отримання роз’яснень:  https://cutt.ly/i2Dw5Zv

Відповіді на запитання ви можете отримати у зручний для спосіб, зазначивши його у запиті (електронна пошта, Viber, WhatsApp, Telegram, телефон).

*Звернення на сервіс не є електронним зверненням та не підлягає розгляду згідно з вимогами Закону України «Про звернення громадян».