На підприємстві хлібопродуктів забезпечено додаткову консультаційну підтримку з питань дотримання законодавства про працю

02 серпня 2024

Інформаційну допомогу з питань ефективного дотримання законодавства про працю на державному підприємстві  “Неполоковецький комбінат хлібопродуктів” забезпечили заступниця начальника відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області  Валентина Панчишина та головна державна інспекторка  Валентина Моргоч.

Фахівчині Управління наголосили на належній організації трудових взаємовідносин, нормах оплати праці, відповідальності суб’єкта господарювання за порушення чинного трудового законодавства тощо.

Надано додаткову консультаційну допомогу, зокрема,  у питаннях забезпечення соціальних прав та трудових гарантій працівникам при їхньому вивільненню, належних фінансових нарахуваннях та виплатах.

Суб’єкта господарювання  вчергове поінформовано про наявність інформаційних ресурсів Держпраці, на яких зібрано та систематизовано зміни у законодавстві про працю та забезпечено можливість отримання консультаційної допомоги, зокрема, портал – https://pratsia.in.ua/.