На підприємстві олійно-жирової промисловості забезпечено технічні консультації

02 липня 2024

Заступниця начальника відділу з питань безпеки праці Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області Регіна Задоровська забезпечила на  підприємстві олійно-жирової  промисловості технічні консультації.

Увагу учасників робочої зустрічі акцентовано на необхідності виконанням вимог Закону України «Про охорону праці», галузевих правил, зокрема – «Правил безпеки для олійно-жирового виробництва».

Посадовець Управління наголосила на безпечному виконанні робіт підвищеної небезпеки, належній експлуатації  механізмів, устаткування, обладнання підвищеної небезпеки.

Рекомендовано на проведенні додаткових інструктажів з питань безпеки праці для персоналу в умовах ускладненої ситуації з енергопостачанням.

Зазначено, що оперативні та правильні дії працівників при виникненні нештатних ситуацій убезпечать експлуатацію виробничого обладнання та унеможливлять настання випадків виробничого травматизму.

Обговорено забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, дотримання санітарно – гігієнічних умов праці в умовах підвищеної температури повітря.

Озвучено загальні рекомендації Держпраці, які сприятимуть створенню безпечних і комфортних умов праці для найманого персоналу.

Рекомендації, як працювати безпечно: https://pratsia.in.ua/