Проаналізовано стратегії та інструменти, що дозволяють органам державної влади працювати якісно та ефективно

24 червня 2024

Круглий стіл на тему: «Служба в органах державної влади України в умовах безпекових викликів та реформ» відбувся у Чернівцях. Захід організовано Чернівецьким регіональним центром підвищення кваліфікації і науковцями кафедра політології та державного управління Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича.

До участі у форумі було запрошено головну спеціалістку відділу управління персоналом Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці Наталію Капітаненко.

Посадовці, експерти, представники громадських організацій говорили про забезпечення стійкості та ефективності державної служби в умовах російсько-української війни, розглядали стратегії та інструменти, що дозволяють органам державної влади працювати якісно, стабільно та ефективно, забезпечувати безперервність управлінських процесів.

Під час круглого столу йшлося про європеїзацію публічної служби в контексті перспектив вступу України до ЄС, вивчення досвіду європейських краї щодо реформування публічної служби та адаптацію кращих практик до українських реалій.