Сьогодні – Всесвітній день вишиванки

16 травня 2024

День вишиванки – не просто свято, це особливий день, коли ми вшановуємо та зберігаємо традиції українського народу. Для кожного українця вишиванка – символ краси, сили, щасливої долі та родинної пам’яті, а також втілення нашої тисячолітньої історії.

У часи, коли Україна захищає свою незалежність, вишиванка набуває особливого значення, стаючи символом незламності українського духу та нашої волі до свободи. Це одяг, який єднає українців не лише в Україні, але й по всьому світу, заявляючи про те, що українці – вільний народ.

Сьогодні, працівники Держпраці по всій Україні одягнули вишиванки, демонструючи національну єдність та відданість культурним корінням. Це свято стало чудовою нагодою для кожного з нас показати, що незалежно від місця проживання, ми всі є частиною великої та неподільної української нації.

У цей особливий день ми також висловлюємо свою вдячність захисникам і захисницям України, які мужньо відстоюють нашу свободу та незалежність. Ваша незламність і героїзм – наша гордість і опора.

Ми разом – і це наша найбільша сила!