Студентам Вашковецького медичного коледжу – про право на працю, психосоціальну підтримку та уміння надання домедичної допомоги на робочому місці

03 травня 2024

У  місцевих освітніх закладах, у рамках реалізації заходів, приурочених Всесвітньому  дню безпеки та здоров’я на роботі, фахівці Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області  продовжують організовувати цикл відкритих лекцій, зустрічей-бесід та уроків на тему законодавства про працю, безпеку та гігієну праці.

Днями головні державні інспектори Управління Марина Мойсей та Юрій Колодченко провели інформаційний захід у  Вашковецькому медичному фаховому  коледжі.  Учасниками зустрічі стали студенти старших курсів освітньої установи.

Мовилося про гарантоване Основним  Законом – Конституцією України право на працю та безпеку праці.

Інспектори Управління розповіли молоді, як ефективно забезпечити собі право на гідні, здорові та безпечні умови праці; чому важливо дотримуватися норм безпеки на робочому місці; як поліпшувати свій психоемоційний стан, зберігаючи ментальне здоров’я у робочому середовищі та про інші актуальні теми.

Зазначено на важливості запобігання випадкам виробничого травматизму та на умінні надання долікарської допомоги у разі настання нещасного випадку під час виконання працівниками своїх трудових обов’язків.

Актуальна інформація: https://pratsia.in.ua