На підприємстві видобувної промисловості забезпечено консультаційну допомогу з питань експлуатації машин та механізмів підвищеної небезпеки

15 лютого 2024

На Чернівецькому гравійно-піщаному кар’єрі головні державні інспектори Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області Валентина Моргоч та Сергій Андрієць надали методичну допомогу та забезпечили технічні консультації на робочих місцях.

Так, посадовцям та працівникам підприємства видобувної промисловості зазначено на нормах безпеки праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, машин та інших технічних засобів підвищеної небезпеки, а також механізмів, устаткування та обладнання, деталі яких рухаються та обертаються.

Грунтовно пропрацьовано питання  технічного обслуговування та ремонту машин і обладнання.

Зазначено на необхідності повного дотримання нормативно-правових актів з промислової безпеки та безпеки праці задля уникнення випадків виробничого травматизму серед персоналу.

Забезпечено консультаційну допомогу щодо ефективного дотримання трудового законодавства. Увагу роботодавця зосереджено на відповідному оформленні трудових відносин, у тому числі, з сезонними працівниками, організації робочого часу, оплати праці тощо.

Актуальна інформація:  https://pratsia.in.ua