Суб’єкту господарювання, який здійснює будівництво гідротехнічної споруди, надано технічні консультації

28 листопада 2023

Комплексний превентивний захід з питань дотримання безпеки праці проведено у товаристві з додатковою відповідальністю «Чернівецька пересувна механізована колона №76».

Суб’єкт  господарювання  здійснює виробничу діяльність у галузі будівництва житлових та нежитлових споруд, виконує спеціалізовані будівельні роботи.

Наразі працівники підприємства здійснюють будівництво дамби на одній із ділянок річки Прут.

Саме для виробничої бригади, яка працює на земляних роботах,  фахівці віддліу з питань безпеки праці Управління інспеккційної діяльності у Чернівецькій області – Регіна Задоровська та Сергій Андрієць провели превентивний захід.

Безпосередньо на місці виконання робіт  фахівці Управління забезпечили технічну консультацію.

Персоналу надано роз’яснення щодо виконання окремих видів робіт підвищеної небезпеки, зокрема, вантажо- розвантажувальних робіт за допомогою машин та механізмів.

Детально зазначено на вимогах безпечної експлуатації машин та механізмів при зведенні поблизу водної артерії гідротехнічної споруди.

Також працівникам підприємства надано консультацію щодо безпечної експлуатації при виробництві бетону.

Наголошено на важливості проходження працівниками, котрі задіяні на роботах підвищеної небезпеки, спеціального навчання, інструктажів, медичних оглядів; їхньому забезпеченні засобами індивідуального захисту тощо.

Як працювати безпечно: https://pratsia.in.ua/.