На підприємствах Вижниччини надано  консультації щодо запобігання виробничому травматизму

31 жовтня 2023

Фахівці відділу з питань безпеки праці Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області продовжують проводити на  місцевих підприємствах різних форм власності відповідні превентивні заходи, націлені на належне дотримання вимог безпеки та гігієни праці.

Так, днями на Вижниччині головна державна інспекторка відділу з питань безпеки праці Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області Марина Мойсей  провела низку заходів на лісопильному виробництві,  на підприємстві з обслуговування автомобільного транспорту,а також у агропромисловому товаристві з вирощування зернових культур.

Суб’єктів господарювання поінформовано про важливість організації заходів, націлених на попередження виробничого травматизму серед найманого персоналу та як  ефективно оцінити й усунути ризики травмувань при виробничих процесах.

Інспекторка Управління надала низку рекомендацій щодо виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації механізмів, устаткування та обладнання підвищеної небезпеки.

Фахівчиня територіального органу Держпраці роз’яснила про відповідальність роботодавців за приховування нещасних випадків  під час виробничої діяльності у разі їх настання.

Як працювати безпечно: https://pratsia.in.ua