На найбільшому підприємстві з виробництва хліба фахівці Держпраці надали рекомендації, як забезпечити безпеку на робочих місцях

04 січня 2023

Головний державний інспектор  відділу з питань безпеки праці Управління інспекційної діяльності Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці Регіна Задоровська провела комплексний превентивний захід на підприємстві «Чернівецький хлібокомбінат».

Підприємство є одним із найбільших виробників хліба та хлібобулочних виробів у регіоні.

Як забезпечити безперебійний виробничий процес виробника у складних умовах сьогодення та  мінімізувати ризики виробничого травматизму йшлося під час робочої зустрічі безпосередньо у виробничих цехах підприємства.

Обговорено необхідність дотримання норм Закону України «Про охорону праці» та безпосереднє виконання Правил безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів.

Під час робочої зустрічі інспектора Держпраці з працівниками виробничої зміни було проведено  інструктажі з охорони праці за участю інженера з охорони праці хлібокомбінату Володимира Грязєва, начальник цеху №3  Наталії Єрмійчук, майстра зміни Віталія Кашковала.

Також детально обговорено алгоритм дій працівників у разі аварійного  вимкнення електроенергії на підприємстві та надано  додаткові рекомендації, як забезпечити у складних  умовах сьогодення безпеку на робочих місцях.