Підприємство хлібопекарської галузі Чернівців забезпечено технічною консультацією

18 липня 2023

Розширену технічну консультаційну допомогу  на підприємстві хлібопекарської галузі у Чернівцях – ТзОВ «Чернівецькі хлібобулочні вироби»  надав головний державний інспектор відділу з питань безпеки праці Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області Південно – Західного міжрегіонального управління Держпраці Мирослав Шарлай.

Під час інформаційного спілкування, представник територіального органу Служби акцентував на практичних роз’ясненнях для уникнення на виробництві ризиків травмувань працівників.

Констатував на необхідності інформування відповідні державні органи  про нещасні випадки у разі їх настання, зазначив на відповідальності працедавця при приховування нештатних ситуацій, в яких постраждав персонал.

Окремо детально роз’яснено норми Правил безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів.

Наголошено на безпеці при експлуатації механізмів, устаткування, обладнання, що  належить до розряду підвищеної небезпеки.

Підкреслено, що його використання вимагає у персоналу додаткових навиків та умінь, тому виокремлено необхідність навчання та перевірки знань працівників, проходження ними відповідних  інструктажів, медоглядів, наявності та використання засобів індивідуального захисту.

Рекомендації щодо забезпечення безпеки  на виробництві –  за посиланням: https://pratsia.in.ua